OOK BUITEN TELT ELK DETAIL

OUTDOOR

De sfeer van binnen voel je buiten en omgekeerd. Wonen stopt bij Robi niet wanneer je je tuin betreedt. Integendeel: ook je terras en je tuin maken deel uit van jouw leven, van jullie thuis. Proef van het beste wat outdoor living te bieden heeft. Wij zorgen ervoor dat je ten volle geniet!

De stijl van Robi, van A tot Z

Je beleeft zowel in huis als buitenshuis waar Robi voor staat. We trekken de beleving en de sfeer gewoon door; onze typerende sfeer met eigenzinnige kenmerken. Sobere en toch warme kleuren, sfeervolle stoffen, natuurlijke materialen. Ook buiten herken je Robi’s rustgevende uitstraling, waar toch een uitgesproken karakter bijhoort. Wist je dat in ons uitgebreid netwerk ook tal van vakmensen zitten die we kunnen inschakelen voor grotere projecten? Van tuinarchitecten tot contacten in de bouwwereld. Wij weten op wie we kunnen vertrouwen om ook grote projecten van begin tot eind in goede banen te leiden.

MEUBILAIR

We stellen je voor aan een reeks high-end merken die exclusief verkrijgbaar zijn bij Robi. Dit zijn tuinmeubels voor levensgenieters, dit is design voor fijnproevers. Ons tuinmeubilair wordt met de grootste zorg en passie gemaakt. We zijn steeds op zoek naar die unieke stuks die helemaal tot hun recht zullen komen in een tuin die decoratief door Robi ingericht is. We laten je volledig tot rust komen, zowel binnen als buiten.

Geniet van
een mooie tuin