Je buitenverblijf ingericht door Robi

Ook het interieur van je buitenverblijf in België of in het buitenland is in goede handen bij Robi. Van een appartement aan zee, huis op Ibiza, chalet in Oostenrijk, jacht in Saint-Tropez tot privé jet … Aan elk woonproject voegen wij de tijdloze en exclusieve stijl van Robi toe. 

Je tweede verblijf is een plaats waar je zorgeloos moet kunnen genieten, even de dagelijkse stress volledig achter je moet kunnen laten. De eerste stap is dan in zee gaan met een interieurspecialist. Bij Robi zijn we bedreven in tijdloze luxe op topniveau.

Wij selecteren bijzondere decoratie, unieke kunstobjecten en luxueus meubilair voor elk interieurproject. Dit is high-end interieurinrichting van A tot Z! 

Ook wat je buitenverblijf betreft, hoef je je van begin tot eind dus nooit zorgen te maken. 

Je televisie, servies, kookpotten, keukenhanddoeken, wijnopener, broodrooster, huisparfum en bad … noem maar op, kunnen wij voor je nieuwe huis of appartement selecteren en in een integreren. Je kan volledig op onze expertise vertrouwen. Bezoek je graag samen met ons de showrooms van onze merken? Dan gaan we graag met je mee om het meubilair uit te testen en je bij te staan met advies.

Niet alleen stylen wij jouw interieur in binnen- en buitenland, ook voor binnenhuisinrichting als voor de inrichting van je terras of tuin zijn wij jouw specialist. Ook outdoormeubilair van vooraanstaande merken kunnen wij naar jouw buitenverblijf brengen.

Een professionele levering is altijd gegarandeerd, waar je woonst zich ook op de landkaart bevindt. Voor elk project werken wij op maat van jou als klant, rekening houdend met wensen én budgetten. De eigenlijke styling ter plaatse en het uitpakken zijn bovendien zelfs kosteloos.

Wij zorgen ervoor dat alles wat op je verlanglijstje staat een plaats krijgt in je binnenhuisinrichting … en nog veel meer. Robi laat interieurdromen uitkomen! Jij hoeft alleen in alle rust te genieten van je nieuwe buitenverblijf.

Interesse? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.