BIG GREEN EGG – Koken op de Big Green Egg – Nederlandstalig
€ 30,00
1 op voorraad (kan nabesteld worden)
Beschrijving
Vind jij het heerlijk om uitgebreid door je collectie kookboeken te bladeren voordat je de houtskool in je Big Green Egg aansteekt? Dan is het boek Koken op de Big Green Egg een must have om aan je verzameling toe te voegen. Want zelfs als je denkt dat je alles al zo’n beetje hebt gemaakt, ontdek je in dit boek nog verrassende recepten.
Het eerste recept bestaat uit de kippenvleugels, waarmee Big Green Egg founder Ed Fisher, zijn klanten in 1974 al verleidde een Big Green Egg aan te schaffen. Daarna volgen 12 klassiekers, van kip tot brisket, in volgorde van uitdaging. De overige recepten zijn onderverdeeld in diverse technieken en het gebruik van verschillende accessoires. Ideaal om je EGG nog beter te leren kennen.
Naast uitleg over de basics, als het aansteken van de houtskool en de verschillende tools, technieken en settings, is dit boek dankzij de 70 recepten van auteur en voormalig chef-kok James Whetlor een grote inspiratiebron voor alle EGGers. Dus ook voor jou!
Specificaties:
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina’s: 208
Formaat: 257 x 194 x 26 mm
Gewicht: 914 gram
Gerelateerde producten
Welkom op Robi.be! Wij maken gebruik van cookies om jou de beste gebruikerservaring te bieden. Deze cookies zijn noodzakelijk voor de werking van de website en helpen ons het verkeer te analyseren. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Bedankt voor jouw bezoek aan Robi.be!