Woning RV

Verschillende stijlen ontmoeten elkaar

Het interieur van een woning in pastoriestijl werd ondergedompeld in de stijl van Robi. Een versmelting van warm en modern, met een uitgesproken, uniek karakter.

De zitkuil injecteerden we met sfeer door te kiezen voor een tapijt en door de standaard balustrade te vervangen door een creatie vervaardigd uit witte gipsplaat. De stalen binnendeur is een perfect voorbeeld van hoe landelijk en strak hand in hand kunnen gaan.

Ze werd op maat gemaakt voor de eigenaars en past hier perfect in het geheel.

Robi verzorgde ook het ontwerp en de plaatsing van de maatkeuken. Donker fineer en een natuurstenen werkblad: zo contrasterend dat ze voor elkaar gemaakt zijn.

Ook in dit pand zetten we de puntjes op de i door de binnenhuisinrichting af te werken met verlichting, raamdecoratie… tot zelfs de exclusieve kunstwerken die wij aan onze klanten kan voorstellen.

Met details maken wij het verschil. Zo komt in de wandkast hetzelfde marmer als dat van de tafel terug. Beiden meubels zijn op maat gemaakt. De details aan het plafond typeren eveneens de realisaties van Robi. We speelden met verschillende niveaus en brachten indirecte ledverlichting aan.

Onze filosofie is dan ook “Every detail is important”.

371.5 m2

Area

65.0 m2

Dinning Room

100.0 m2

Bedroom

56.5 m2

Kitchen

150.0 m2

Garden