Een tijdloze, authentieke stijl
tot in de details

Wat Robi onderscheidt van andere ontwerpstudio’s is dat we interieurarchitectuur combineren met interieurstyling. Dit betekent dat we ook de aankleding van je huis voor onze rekening nemen. Enkel zo bekom je dat gedroomde totaalplaatje. Samen met jou bezoeken we hiervoor de showrooms van onze merken, zodat je alle meubels en accessoires zelf kan bekijken, testen, ervaren… Ons interieuradvies, in de showroom of bij jou thuis, is altijd in de prijs inbegrepen.

Wens je geen grondige verbouwingen aan je interieur door te voeren, maar wil je enkel een bepaalde ruimte van je woning vernieuwen of uitsluitend nieuwe interieurdecoratie, meubels, verlichting, kunstwerken, raamdecoratie, tuinmeubels… integreren? Ook voor enkel interieurstyling kan je bij ons terecht. Je kan ons dus inschakelen voor je interieurproject (van A tot Z) of enkel voor de details. En die details, die maken absoluut verschil!

Een woning doordrongen van de detaillistische stijl van Robi, is een woning waarin rust, warmte en gezelligheid heersen. Puur en no-nonsense. Gekenmerkt door een combinatie van natuurlijke materialen, sobere kleuren en schoonheid in eenvoud. Robi staat voor hedendaagse architectuur met een eigen stempel. Strak en toch doordrongen van leven en vol warmte.

Liefde voor interieur

Ontwerpstudio Robi laat een frisse wind door de interieurwereld waaien. De jonge en toch ervaren oprichters van Robi zitten vol vernieuwende ideeën en verrassen met een nieuw concept waarin ze interieurarchitectuur met interieurinrichting combineren.

De kracht van Robi, die ligt in de samensmelting van de ervaring en passie van Rob Reynders en Robbie Jennen. Zij hebben elkaar gevonden in een gemeenschappelijke visie op interieur en hebben elk hun competenties.

Robbie heeft jarenlange ervaring als interieurarchitect in het luxesegment. Zijn werk onderscheidt zich door het verwerken van originele details in al zijn ontwerpen. Rob maakt het verschil met de decoratieve afwerking. Zijn neus voor originele merken en herkenbaar topdesign leidt hem telkens weer naar bijzondere interieurdecoratie en kunst.

Rob en Robbie delen naast hun liefde voor elkaar en die voor interieur ook een authentieke stijl. Een stijl die ze zich volledig eigen hebben gemaakt en waarmee ze vol toewijding voor hun vak jou als klant willen inspireren, altijd vanuit een persoonlijke benadering. Daarnaast vullen ze elkaar aan: ze vormen als interieurarchitect en interieurvormgever een perfecte tandem. Dit is hun verhaal.

Ze nodigen je graag uit om naar dat van jou te luisteren. Hoe kunnen ze jouw interieurdroom waarmaken?

 
 

persoonlijk
en op maat

Bij Robi realiseren we complete interieurs op maat. Wat je bij ons krijgt, is maatwerk van het bovenste niveau. We zijn gekend voor onze uitgesproken stijl en blijven daar ook steeds trouw aan. Esthetiek en functionaliteit ontmoeten elkaar wanneer we de perfecte harmonie creëren tussen onze stijl en jouw persoonlijkheid en wensen.

Onze designs worden gerealiseerd met hoogwaardige materialen en producten, en dat door experts in hun vakgebied waarop we steeds weer kunnen vertrouwen. Robi straalt pure gezelligheid en warmte uit en dat merk je ook aan het contact met onze klanten. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en begeleiden, luisteren we aandachtig naar wat je verlangt. Gedurende het hele bouw- of renovatieproces staan we aan jouw zijde.

We coördineren het volledige verloop zodat jij alleen hoeft uit te kijken naar je nieuwe interieur.

[instagram-feed heightunit=100%]